Onze visie

Onze visie

Wij staan voor lekker, gezond, lokaal, duurzaam & gastvrij

Verantwoord en duurzaam ondernemen is ons ultieme doel om u als onze gast een optimale beleving bij ons te laten meemaken. Dit doen we door constant op zoek te gaan naar de allerbeste grondstoffen die ons binnen elk seizoen omringen. Onze medewerkers en leveranciers zijn daarbij onze nauwste partners.

Welkom!

2015

Toen het begon…

“Op een onverwacht moment kreeg ik de kans om dit uniek L-vormig huis te verwerven. Het leek me te midden onze polders een ideale plek om er een B&B met private sauna in te vestigen, waar rust en privacy omarmd worden door modern comfort en ontmantelende cosiness.”

Zaakvoerder

Visie

“We willen vanuit het verantwoord & duurzaam ondernemerschap unieke concepten creëren, die beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van de opkomende generaties, met respect voor alle stakeholders.”

Mission statement

“Wij brengen eerlijke, gezonde gerechten en dranken, met aandacht voor de basisgrondstoffen en het milieu, respect voor onze lokale producten en uw voorkeuren, binnen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.”

Strategie

We willen ons huidig succes beschermen en verder uitbreiden, om de toekomst te garanderen en de rentabiliteit te verhogen zowel voor de medewerkers als voor de zaakvoerder. Interne dubbele controle bij in- & verkoop enerzijds en stimuli voor optimale klantentevredenheid anderzijds, zijn onze tools om ons doel te bereiken.

Hoeve Welgelegen De Haan
Hoeve Welgelegen De Haan

Een duidelijke en transparante interne communicatie, met respect voor ieders mening, is hierbij cruciaal. Het is een absolute prioriteit dat iedere medewerker precies weet waarvoor de zaak staat en de visie deelt onder het motto: “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.”

Om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, organiseren we tijdens de herfst, winter en lente trainingen voor onze medewerkers. Eens per jaar gaan we ook op 2-daagse teambuilding.

HoeveWelgelegen_Logo_DEF_250
Hoeve Welgelegen – Bed & Breakfast

Wij staan voor lekker, gezond, lokaal, duurzaam & gastvrij!

BleuChaud_Logo_DEF125-80x80

Bleu Chaud

Restaurant – Grill
Bezoek de Website
VillaDeTorre_Logo_DEF250-160x160-80x80

Villa de Torre

Vis- en zeevruchtenrestaurant 
Bezoek de Website