Hoeve Welgelegen

Bed and breakfast De Haan

Welkom in onze Hoeve Welgelegen, in een oase van rust, groen en wijdse natuur.

De kronkelende Grotestraat leidt u vanuit het centrum van De Haan, of Vlissegem, via ons privé straatje, naar onze idyllisch gelegen Hoeve Welgelegen.

Eenmaal op het domein van onze gerenoveerde hoeve, hebt u een wijds zicht op de omringende velden. Wij bieden 3 kamers en een privé sauna met alle modern comfort.

Op wandelafstand bevindt zich het centrum van De Haan, één van de mooiste dorpen van België, waar haar unieke Belle Epoque villa’s de sfeer typeren.

Bed and breakfast De Haan

 

 

 

Hartelijk welkom in onze B&B Hoeve Welgelegen met privé sauna.

Onze kamers

Rust, privacy en tijdloosheid zijn onze sleutelwoorden om héérlijk te onthaasten in onze 3 stijlvolle gastenkamers, voorzien van alle hedendaags comfort, met zicht op de weidse velden.

• Om nog extra te genieten van volledige ontspanning,bieden wij de mogelijkheid om onze privé sauna bij te huren. Ze bestaat uit een bio-sauna, IR cabine,regendouche en gezellige relaxruimtes, zowel binnen als buiten. Informatie vindt u via de privé sauna pagina.
• Fietsen huren is mogelijk. Graag 1 dag vooraf te reserveren.
• Uw reservatie is bevestigd na het betalen van het volledig bedrag op rekeningnummer BE78 7360 1590 0586.
• Cadeaubonnen verkrijgbaar via onze website.

• Alle kamers zijn rookvrij.
• Huisdieren zijn niet toegelaten.

Bekijk meer hier:

Kamer Oggendauw – Kamer ’t Stil Genot – Kamer ’t Vergezicht

Prijzen zijn per kamer, per nacht, inclusief ontbijt.

Bed and breakfast De Haan

Geniet nu van onze bed and breakfast De Haan Sunparks De HaanRestaurant Grill Bleu Chaud bed and breakfast De Haan via Hoeve Welgelegen